مقالات

معرفی و بررسی انواع بالابر ساختمانی

بالابر ساختمانی چیست؟

در طول ساخت و ساز یا بازسازی یک ساختمان، بسیاری از مصالح و تجهیزات استفاده می شود. از جمله این تجهیزات بسیار مهم مورد استفاده در ساخت و ساز می توان به انواع بالابر و بالابر ساختمانی اشاره کرد. کاربرد اصلی و مهم این نوع آسانسورهای ساختمانی حمل و نقل مصالح مورد نیاز در حین ساخت در طبقات مختلف ساختمان می باشد.

بنابراین وجود این آسانسور ها در هنگام ساخت ساختمان بسیار حائز اهمیت است و این ابزار یکی از ابزارهای ساختمانی می باشد. بالابرها از قطعات و جزئیات مختلفی از جمله وینچ، سیم بکسل، جعبه نگهدارنده، قلاب و سطل، پایه های بالابر، گیربکس و موتور الکتریکی تشکیل شده اند. کنترل از راه دور در انواع آسانسورها قابل نصب است تا بتوان آنها را از راه دور کنترل کرد.

از جمله کاربردهای مهم آسانسورهای ساختمانی می توان به حمل و نقل و حمل و نقل انواع مصالح ساختمانی به مقدار کم یا زیاد در طبقات مختلف ساختمان اشاره کرد. به علاوه انواع آسانسور ساختمانی برای حمل بار در اسکله ها، کارخانه ها و انبارها و برای حمل بار استفاده می شود.

بررسی بالابر های ساختمانی

در این قسمت از مقاله به معرفی و بررسی انواع آسانسور ساختمانی می پردازیم. به طور کلی در معرفی انواع آسانسورهای ساختمانی باید توجه داشت که این آسانسورها عمدتاً با برق کار می کنند و می توان آنها را در گروه آسانسورهای تک فاز و سه فاز قرار داد، بنابراین می توان تشخیص داد که آسانسورها یا تک فاز برقی یا برقی هستند.

موتورهای الکتریکی با قدرت 2 یا 3 اسب بخار در آسانسورهای ساختمانی تک فاز با نیروی کششی تا 250 کیلوگرم استفاده می شود. آسانسورهای سه فاز ساختمانی نیز دارای موتورهای الکتریکی با قدرت 2 تا 10 اسب بخار هستند و نیروی کشش آنها به بار 1000 کیلوگرم می رسد. این آسانسورهای سه فاز برای حمل بارهایی با وزن بیش از 300 کیلوگرم استفاده می شود.

ساخت و نصب بالابر ساختمانی چگونه انجام می‌ شود؟

انواع آسانسور و ساخت و ساز برای بررسی انواع آسانسور و دانستن این که این آسانسورها چیست و چگونه کار می کنند، لازم است مراحل ساخت آسانسورهای ساختمانی را بشناسید و جزئیات مربوط به این ساخت مهم را بدانید. ابزار. همانطور که گفته شد، بالابرهای ساختمانی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند. از جمله این قطعات می توان به ترمز آسانسور، گیربکس آسانسور، سیم بکسل و … اشاره کرد.

پس از تهیه قطعات لازم برای ساخت آسانسور و ساخت آسانسور مورد نظر. زمان نصب آن آسانسورها فرا رسیده است. برای نصب انواع آسانسور; ابتدا بدنه یا سازه آسانسور را به صورت وارونه روی سطحی با مقاومت بالا نصب می کنیم. روش نصب به این صورت است که ریل بالابر را روی زمین نصب کنید و از کرپ استفاده کنید.

پس از آن سازه یا شاسی را برمی گردانیم و سپس وینچ بالابر را روی قسمت ریل قرار می دهیم، پس از آن، نوبت به اتصال برق به آسانسور رسید. پس از تامین برق لازم برای بالا بردن، سازه توسط وزنه ای به نام وزنه تعادل نگه داشته شده و در نهایت می توان از بالابر برای حمل و نقل استفاده کرد.

بهترین بالابر های ساختمانی

حال ممکن است این سوال پیش بیاید که بهترین بالابر ساختمانی کدام است و چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ همانطور که گفته شد بالابرهای ساختمانی تک مرحله ای قابلیت بالا بردن بار تا وزن 300 کیلوگرم را دارند. این نوع بالابرها عمر طولانی و کارایی بالایی دارند و علاوه بر آن برای انجام عملیات مورد نیاز برای جابجایی محموله نیازی به نیروی زیادی نخواهند داشت.

کار با این بالابرها بسیار ایمن و کم خطر است. این نوع آسانسور می تواند مستقیماً به برق شهر متصل شود. پس می توان گفت که این نوع آسانسور نسبت به سایر آسانسور های ساختمانی محبوبیت بیشتری دارد.

بالابر های ساختمانی کوچک

سوال دیگری که برای بررسی ویژگی های انواع بالابر ساختمانی نیاز به تحقیق دارد این است که آسانسور کوچک چه نوع آسانسوری است؟ در واقع آسانسور ساختمانی تک مرحله ای نه تنها یکی از رایج ترین آسانسورها است، بلکه در بسیاری از ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد و به آن آسانسور کوچک ساختمانی نیز می گویند.

چنین باربری ها می توانند کالاهای 300 کیلوگرمی را در ساختمان ها حمل و حمل کنند. بنابراین باید توجه داشت که در اکثر ساختمان ها نیازی به حمل کالاهای بالای 250 کیلوگرم نیست. و برای انجام اکثر کارهای ساختمانی و جابجایی و حمل وسایل مورد نیاز در حین ساخت، آسانسورهای تک آسانسور می توانند خوب باشند.

همه چیز درباره بالابر ساختمانی و نحوه نصب آن

مشخصات فنی بالابر های ساختمانی

نکته مهم دیگری که باید بررسی کنیم مشخصات فنی آسانسور ساختمان است، دانستن مشخصات فنی آسانسور مهم و ضروری است. بالابرهای ساختمانی را می توان به آسانسورهای 750، 350، 500 و در نهایت 1000 کیلوگرم تقسیم کرد.

در آسانسورهایی با وزن بیش از 500 کیلوگرم، تکیه گاه های آسانسور باید به طور ایمن به کف متصل و جوش داده شوند. زیرا اگر نتوانید سرگیجه بگیرید. علاوه بر این بهتر است ترمز مناسب برای این نوع آسانسور تعبیه شود. آسانسور ساختمانی عمدتاً دارای سرعت حمل بار 21 متر در دقیقه است.

وینچ بالابر ساختمانی چیست؟

همانطور که گفته شد، یکی از اصلی ترین قطعات مورد استفاده در ساخت بالابر ساختمانی وینچ است. حال ممکن است برخی بپرسند وینچ بالابر ساختمانی چیست و چه کاربردی دارد؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که وظیفه وینچ بالابر هدایت و کنترل کابل جرثقیل بالابر است و وینچ به نحوی از چرخش کابل جرثقیل جلوگیری می کند.

وینچ ها یا قرقره ها معمولاً از فولاد ساخته می شوند و وینچ های معمولی می توانند 40 متر طناب بکسل را بچرخانند. البته می توان وینچ هایی ساخت که طناب های بلندتری را بکشند.

انواع موتور های مورد استفاده در ساخت بالابر ساختمانی

یکی دیگر از مهم ترین اجزای انواع آسانسور ساختمانی موتور آسانسور یا انواع آسانسور ساختمانی می باشد. موتورهای الکتریکی در آسانسورها وظیفه تبدیل انرژی الکتریکی به نیروهای دورانی را بر عهده دارند.

به طور کلی وظیفه الکتروموتورهای انواع آسانسور تامین نیروی محرکه آسانسور می باشد. نوع برق نصب شده بر روی آسانسور با توجه به تک فاز یا سه فاز بودن آسانسور و ظرفیت بار این آسانسورها مشخص می شود. به عبارت دیگر، ولتاژ اعمال شده به آسانسور با توجه به اندازه باری که آسانسور می تواند تحمل کند و همچنین با توجه به ارتفاعی که آسانسور در آن نصب شده است، تعیین می شود.

قیمت بالابر های ساختمانی در تهران

هزینه های ساخت و ساز متفاوت است. شما باید قیمت انواع خودروهای ساختمانی را برای خرید بپرسید. بهترین راه برای فهمیدن این موضوع جستجوی هزینه ساخت آسانسور در گوگل است. فروشندگان بسیار متعددی به صورت آنلاین اقدام به فروش بالابر در تهران می نمایند. اگر به لیست نرخ های حمل و نقل ساختمانی از فروشندگان مختلف نگاه کنید، ممکن است متوجه شوید که هزینه حمل و نقل ساختمانی متفاوت است. همه چیز از برند محصول گرفته تا تجهیزات شخصی شما بر قیمت تاثیر می گذارد. لازم به ذکر است که قیمت پایین برای تشویق ساخت و ساز لزوما به صرفه اقتصادی منجر نمی شود. زیرا کیفیت محصول مهمتر از هزینه مصالح ساختمانی است. اگر هزینه ساخت کم باشد اما قابل قبول نباشد، نه تنها مقرون به صرفه نیست، بلکه منجر به تخلیه سرمایه نیز می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *